Om oss

B4Adventures® drivs av Magnus och Christel Brink och deras bolag Tangaroa AB. Syftet med B4Adventures® är att inspirera och hjälpa människor att förverkliga sina rese och äventyrsdrömmar. Vi coachar, håller föredrag, utbildar, guidar och ger råd och vi riktar oss främst till de som kommit en bit i livet och drömt om att göra något annat ett tag men, av olika skäl, inte kommit iväg.

Från augusti 2015 driver vi också en webshop där vi säljer produkter av hög kvalitet relaterade till resor, äventyr och affärer.

För att få bästa möjliga upplevelse på äventyr i världen behöver man planera väl. Man måste ha sin färdväg väl beskriven och utrustningen måste vara av hög kvalitet och optimerad för att klara även svåra förhållanden på ett säkert sätt. Allt detta är något vi också tagit fasta på när vi som konsulter hjälper företag och organisationer att uppnå önskade resultat i sina verksamheter och projekt.

Tangaroa AB grundades 2007 och vi har sedan starten hjälpt mer än 100 företag och andra organisationer att nå sina resultat på ett effektivt och hållbart sätt. Vi har också hjälpt flera familjer och personer att uppfylla sina äventyrsdrömmar.

Vår historia

Även om våra yrkeskarriärer och fritidsaktiviteter alltid har innehållit ett stort mått av äventyr kom vi till slut till en punkt då jakten på trygghet i ekorrhjulet med anställningar i stora organisationer blev som en snara runt halsen. Vi beslöt oss då för att skaffa oss en mer äventyrlig livsstil. Det är ett val vi aldrig har ångrat. Plötsligt blev livet stort igen och alla möjligheter öppnade sig.

I maj 2006 gav sig hela familjen ut på ett årslångt äventyr över hela världen. Vi tog tjänstledigt och fick stadsdelens tillstånd att driva hemskola för barnen som då var 7 och 9 år. Vi besökte USA, Cook Island, Nya Zeeland, Australien, Indonesien, Singapore och avslutade med en säsongs skidåkning i Kanada.

Väl hemkomna blev det, av flera skäl, omöjligt att fortsätta som anställda och vi startade då vårt eget företag som idag har flera verksamhetsgrenar.

Vi älskar vackra platser i världens alla vildmarker och ägnar mycket tid åt att planera och genomföra olika äventyr på dessa platser. Vi rör oss helst till fots, på skidor eller på cykel i bergen eller i skogen.

Konsulttjänster

Affärskonsulter specialiserade på rådgivning, coaching, affärs- och verksamhetsplanering, change management och utbildning i små och stora organisationer. Läs mer här.

Business Basecamp

Mobil konferensanläggning med spektakulära tält för ditt möte eller affärsplanering. Ta naturen till hjälp för att ta din affärsutveckling ett steg längre. Läs mer här.

En procent för planeten

Tangaroa AB blev ett av de första Svenska företagen som anslöt sig till den internationella organisationen 1% for the planet som är en sammanslutning av företag som förstår värdet av att skydda vår miljö.

Som medlemar investerar vi årligen 1% av av vår bruttoomsättning i projekt som bidrar till en bättre värld.

Under de senaste åren har vi gjort investeringar i projekt drivna av Världsnaturfonden, Naturarvet, Naturskyddsföreningen och Protect Our Winters.

Sedan starten har de mer än 3400 medlemsföretagen från 64 länder i 1% for the planet tillsammans investerat mer än 4,2 miljarder kronor och åstadkommit stora förändringar inom en rad områden.

Läs mer om 1% for the planet här.

Våra senaste investeringar gick till Protect Our Winters Sweden som samlar snösporten och arbetar för att den ska minska sin klimatpåverkan och bli en starkare röst i samhällsdebatten.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation med klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter som de viktigaste arbetsområdena.

Med Anders Zorn och Selma Lagerlöf som tidigare medlemmar och goda resultat år efter år känns det viktigt att investera i deras arbete.

Tillagd i varukorgen